Personvernerklæring

Hvem vi er

Børøya Brygge AS er heleid av ByggTeam Hadsel som er en entreprenør lokalisert på Stokmarknes i Vesterålen.

Vår nettstedsadresse er: https://boroyabrygge.no

Har du spørsmål rundt hvordan dine personalia behandles kan du sende en e-post til kontakt@boroyabrygge.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

På Boroyabrygge.no har vi kontaktskjemaer som du kan fylle ut for å få tilsendt prospekt på e-post. Vi benytter aldri dine personopplysninger til noe annet enn å ta kontakt med deg om byggeprosjektet Børøya Brygge. Vi vil aldri utlevere dine opplysninger til tredjeparter.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god og brukervennlig opplevelse på våre nettsider. En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din. Denne informasjonen inneholder IP-adresse, hvilken nettleser du bruker, hvilket operativsystem du bruker, dato, tid brukt på nettsiden og hvordan du navigerer deg rundt på siden. Det lagres ikke informasjon som kan identifisere deg som bruker.

Informasjonskapsler gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Ved å bruke boroyabrygge.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Alle nettlesere gjør det mulig å begrense eller deaktivere informasjonskapsler ved hjelp av nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over de informasjonskapslene som er lagret på datamaskinen, og å slette enkeltkapsler eller å fjerne alle sammen.

Vær oppmerksom på at dersom du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, vil mange nettsider kanskje ikke oppleves korrekt. All informasjon benyttes kun internt for å gi deg en bedre opplevelse på våre nettsider. Vi kommer aldri til å utlevere informasjon til andre.

Analyse

Nettanalytiske informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Den er innstilt til å slettes etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Cookies fra Google Analytics opprettes så snart du besøker en nettside med gyldig sporingskode. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk om trafikk, trender og bruksmønstre. Er du interessert i å vite mer om hvordan Google samler inn og beskytter data, kan du lese mer om det her.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi oppbevarer dine personopplysninger sikkert og kun for å oppfylle det opprinnelige formålet da du la igjen din kontaktdata.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til Børøya Brygge AS. Henvendelser rettes vårt personvernombud. Alle som oppgir personopplysninger har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.