Om Børøya Brygge

Børøya er ei lita øy, idyllisk plassert i sundet mellom Langøya og Hadseløya i Vesterålen. Her, helt nede i sjøkanten med sørvendt utsikt mot Børøysundet, ligger Børøya Brygge, et nytt og spennende boligprosjekt med moderne selveierleiligheter.

Her, nært på havet og fjæra, kjenner du følelsen av å være for deg selv, fremdeles med byen bare et steinkast unna.  

Ditt eget, men i et fellesskap

Børøya Brygge ivaretar følelsen av å ha sitt eget, og samtidig være en del av et fellesskap. Hos Børøya Brygge ligger alle leilighetene og boligkompleksene side om side i sjøkanten, der alle har den samme gode utsikten og den samme solrike beliggenheten og kan nyte årstidene på første rad. På den rause og sørvendte balkongen kan du feste blikket mot havet og finne din egen gode bryggefølelse. Ei skikkelig brygge er også ei havn, og like ved Børøya Brygge finner du småbåthavna. Lettere enn dette blir det ikke å komme seg på havet, og veien er kort fra fangst til middag.

Hvilepuls eller bypuls

På Børøya Brygge står alle i lag i sjøkanten på hvert sitt sted og samtidig sammen.

Ulike mennesker, ulike liv, side om side, med blikket mot de samme fjellene, den samme fjorden, med den samme utsikten.

Nært på havet, et steinkast fra byen, bor du med du alt du trenger på ei flate og med et ekstra hjerterom for gjestene dine. Her kan du velge mellom hvilepuls og bypuls, akkurat når du trenger det.

Kvalitet, funksjon og design

Hvert rom, hver vinkel og løsning er utformet for å gjøre hverdagen enkel for deg som beboer, slik at du kan fylle rommene og dagene dine med det du ønsker.

Med heisadkomst, bod og garasjeanlegg følger boligen takten i dagen din. Du kommer inn i Børøya Brygge gjennom svalgangen og møter et bygg som puster. Et balansert ventilasjonsanlegg gir godt inneklima og lave strømutgifter. Gulvvarme og varmepumpe sørger for at du får en lun velkomst.

Inne gir store vindusflater panoramautsikt til havet, fjellene, småbåthavna og Stokmarknes by.

Inne gir store vindusflater panoramautsikt til havet, fjellene, småbåthavna og Stokmarknes by.

Kvalitet, funksjon og design er gjennomgående prinsipper i måten leilighetene er utforma på, blant annet gjennom moderne og tidsriktige bad- og kjøkkeninnredninger og vinduer med selvrensende utside og innebygget solavskjerming.

Hotellrom for dine gjester

Børøya Brygge synes at du skal få fortsette å glede deg til sønnen eller dattera di kommer hjem til jul, glede deg over å få hele flokken på helgebesøk, glede deg til venneparets årlige sommerferie i nord, få fortsette å glede deg over å høre små føtter som løper gjennom gangen en grytidlig morgen for å vekke bestefar – selv om du har flyttet ut av huset ditt og over i ei leilighet.

Illustrasjon av et hotellrom i 3D

Derfor har boligkomplekset et hotellrom i første etasje med fire sengeplasser og eget bad, som du som beboer kan leie når du venter gjester. 

Frihetsfølelse

Overganger i livet kjenner vi godt på kropp og sinn. Å flytte fra det som har vært hjemmet ditt i 10, 20 eller kanskje 30 år, å forlate alle rommene, minnene, hagen og gata, kan være en lettelse, en glede, men også vanskelig og vemodig. Det er sånn det er. Heldigvis vet vi at når døra til huset er lukka og døra inn til en ny hverdag åpner seg, opplever de fleste en ro og lettelse over valget de har gjort.

Mange gleder seg over å kunne gi fra seg mengder med ting de ikke bruker lenger og leve enklere. Mange opplever det heller ikke som at de får mindre plass ved å flytte fra et hus og inn i en leilighet.

Nå har de fått mer rom til de tingene de bryr seg om, gjerne i form av tid og opplevelser.

Det er også spesielt én opplevelse alle beboerne hos Børøya Brygge er sant enige om: Frihetsfølelsen det er å slippe vedlikehold av hus og hage hele året gjennom.

Tid til å nyte

Her finner du roen du lengter etter, gode rom å være i og tid til å gjøre det du elsker aller mest.

Med havet som nærmeste nabo kan du med spenning og nysgjerrighet følge med på et yrende fugle- og dyreliv, og føle deg litt i ett med det hele.

Her kan du sitte når stormen uler, snøen laver ned og regnet pisker mot ruta og la vær og vind, og flo og fjære gjøre som de vil, uten å bekymre deg for den litt løse takplata, snøfreseren som skulle vært reparert for en ny sesong eller strøket med maling som skulle vært på husmønet før sommeren slapp taket.

Ja, takk! jeg vil ha prospekt for byggetrinn 2