Full fart i Hadsel!

Det er ikke bare Børøya Brygge som er under oppføring om dagen i Hadsel. På tross av at vi har hatt en merkelig vår preget av korona pandemien så er det stor optimisme å spore i kommunen, og det bygges som aldri før!

Innflyttingsklare leiligheter i årsskiftet 2020/21

Børøya Brygge byggetrinn 2 har fått taket på og det arbeides nå for fullt med å ferdigstille leilighetene innvendig. Foreløpig ligger vi godt an i forhold til planen om at de skal være innflyttingsklare til årsskiftet.

I dette byggetrinnet skal 12 flotte nye moderne leiligheter ferdigstilles, til glede for nye beboere.

Optimisme å spore

Men det er ikke bare Børøya Brygge byggetrinn 2 som er under oppføring i Hadsel om dagen! Hotell Richard With og Hurtigrutemuseet vil sørge for at Stokmarknes får en ny velkomst inn til byen og en helt egenartet skylinje.

Nytt helsehus, nye omsorgsboliger, nye industriområder og nye matbutikker er også under oppføring. For ikke å snakke om at det bygges både en feiende flott ny ungdomsskole og en ny videregående skole til neste generasjon. Den splitter nye havfarmen til Nordlaks bygges riktignok ikke her, men den er på full fart «hjem til Hadsel» den også.

Det graves og bygges stort sett over alt, noe som vitner om en by og en kommune i rivende utvikling.

Nye arbeidsplasser og unge tilflyttere

Med all den byggeaktiviteten i både offentlig sektor og privat næringsliv er det ikke til å komme bort fra at det vil skapes en god del nye arbeidsplasser i årene som kommer. Spesielt er jobber i hotell- og reiselivssektoren tradisjonelt besatt av yngre arbeidstakere.

Kanskje kommer det noen helt nye tilskudd til kommunen, eller kanskje vil noen fraflyttere med hjemlengsel komme hjem igjen. Kanskje tar de også med seg en familie på lasset. Det vil være gull verdt for hele kommunen! Uansett vil de trenge hus og hjem å flytte til.

Kanskje er akkurat ditt hus klar til å ta imot en ny familie, og bidra til nytt liv i Hadsel? Så kan du si farvel til snømåking og plenklipping med god samvittighet, og nyte det gode liv på Børøya Brygge!

Ta kontakt med uavhengig megler Per Elvenes for å få en omvisning på Børøya Brygge, og en uforpliktende verdivurdering av din bolig.

Del nyheten med venner og familie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email