Flere vil bo ved havet

Det er kanskje ikke så rart at vi ønsker å bo ved havet. “Vi trives i sjøkanten, som det kystfolket vi er, og Børøya Brygges selveierleiligheter er ettertraktet,” melder megler Per Elvenes i DnB Eiendom.

Noen ønsker seg ut av byen. Noen ønsker å bytte ut hus med leilighet og bo enklere og eie mindre. Noen vil bruke mindre tid på vedlikehold av hus, mens andre igjen trekkes mot selve beliggenheten – nemlig sjøkanten. Leilighetskomplekset Børøya Brygge har en unik beliggenhet ved at det ligger stille og rolig til, litt utenfor byen, men samtidig bare et steinkast unna sentrum av Stokmarknes. “Her får du det beste fra begge verdener,” forteller Elvenes. “I tillegg er det noe med å kunne følge med på havet, dyrelivet, floa og fjæra, været og årstidene tett på. Mange av beboerne forteller om en egen ro ved det å flytte hit.”

Elvenes kjenner Børøya Brygge godt og var med på salget av leilighetene i byggetrinn 1. Megleren oppfordrer alle som kjenner dragningen mot sjøkanten og mot Børøya Brygge om å komme hit og kikke, ta en telefon til Byggteam Hadsel eller til ham. “Mange går runde etter runde med seg selv når det kommer til det å flytte. Ofte kjenner man ikke til alle mulighetene og løsningene. Å kikke seg rundt, prate med entreprenører, meglere, banken eller andre som har flytta fra hus til leilighet, kan være lurt,” sier Elvenes.

Del nyheten med venner og familie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email